Čeká vás stavba nebo rekonstrukce střechy? Víme, kde v Šumperku vám se vším pomohou

Jestliže vás čeká stavba střechy, jistě si přejete, aby byla zhotovená z kvalitních materiálů, pevná, stabilní, opatřena střešní krytinou s vysokou životností, dokonale byly namontována střešní okna… Ať už řešíte střechu novou, nebo rekonstrukci staré, pokud máte nemovitost v Šumperku a okolí, pomůže vám společnost EZAMONT s.r.o. Ta nabízí jak služby, tak různé materiály a komponenty pro z hotovení kompletní střechy.

Zkušenosti získané mnohaletou praxí

Společnost EZAMONT je na našem trhu již od roku 1993. Už téměř třicet let se zabývá realizací střech nových a především rekonstrukcí stávajících. Zvolit můžete střechu z mnoha různých krytin, společnost vám vyjde vstříc a střechu uzpůsobí vašim přáním i potřebám. Poradí vám, jaká střešní krytina je vhodná s ohledem na střešní konstrukci, nadmořskou výšku a situaci stavby.

Důvěru mějte i co se týče klempířských prací nebo dodávky a montáže střešních oken. Na střechy je dle vašeho přání možné namontovat různé praktické a důmyslné doplňky. Bude-li potřeba, společnost zajistí i odborné tesařské a hromosvodářské práce. O vaši střechu se jednoduše tato firma postará od začátku po úplnou finální podobu.

Potřebujete zateplit střechu?

Obrátit se můžete na EZAMONT nejen s poptávkou po zhotovení nové či opravě staré střechy. Provádí i zateplování střech, a to za pomoci nadkrokevní izolace BAUDER. Jde o desky zhotovené z PIR pěny, jež mají různé tloušťky a povrchové úpravy.

Budete shánět i lešení?

Tady vám EZAMONT také vyhoví. Je možné si u ní půjčit jednoduché a rychle stavitelné, rámové lešení RUX-super 65. Ať už jste soukromá osoba nebo společnost, směle se na ni obraťte. Na vaše přání vám lešení i postaví a rozebere.

Více informací ke všem činnostem společnosti najdete na ezamont-su.cz.

Exit mobile version